Mergi direct la conținut »
FOTO | Un medic stomatolog învelește cu pături animalele de pe stradă pentru ca ele nu moară de frig Galerie foto
10imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un medic stomatolog învelește cu pături animalele de pe stradă pentru ca ele nu moară de frig

FOTO | Un medic stomatolog învelește cu pături animalele de pe stradă pentru ca ele nu moară de frig

Huseyin Yurtseven străbate străzile celui mai mare oraș din Turcia, Istanbul, în încercarea de a găsi animale pe care să le încălzească învelindu-le cu pături. 

Medicul stomatolog își petrece astfel fiecare după-amiază liberă pe care o are după ce a fost afectat de un filmuleț postat pe social media și a văzut ce se întâmplă cu câinii maidanezi din cartier, potrivit Daily Mail.

În încercarea de a salva cât mai multe pisici și câini de la îngheț, bărbatul a distribuit pături comercianților locali și altor iubitori de animale, reușind să extindă rețeaua de ajutor.

Turcia a fost lovită deja de primul val de frig de anul acesta. Cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată în această țară în anul 1942, când au fost, în luna ianuarie, -25 de grade.

FOTO NORTHFOTO 


114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”


 

Close
Închide
  Close