MENIU CAUTĂ

Un mort a fost descoperit pe marginea unui drum din Neamț. Poliția a oprit circulația în zonă

Distribuie

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe marginea unui drum din județul Neamț. Poliția a oprit traficul în zonă pentru a încerca să descopere dacă respectivul și-a pierdut viața în urma unui accident auto sau alta a fost cauza decesului său.

„Circulație întreruptă pe un sens pe DN 15B, km 57+500, pe raza localității Plăieșu, județul Neamț. O persoană decedată a fost găsită pe marginea drumului. În zonă se află echipaje ale Poliției, pentru măsurători, traficul fiind blocat pe sensul de mers Târgu Neamț-Cristești”, informează DRDP Iași, a notat zch.ro.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. Dacă a murit ca urmare a unui accident, trebuie strânse dovezile de la fața locului. Corpul respectivului va fi transportat la spital pentru efectuarea autopsiei.


Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Citește mai multe despre Deces, drum și neamt pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii