Mergi direct la conținut »
Un muncitor român din Italia a căzut de la 10 metri înălțime, fiind transportat în stare gravă la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un muncitor român din Italia a căzut de la 10 metri înălțime, fiind transportat în stare gravă la spital

Un muncitor român din Italia a căzut de la 10 metri înălțime, fiind transportat în stare gravă la spital

Un muncitor român din Italia a căzut de la 10 metri înălțime, fiind transportat în stare gravă la spital, în Pisa, cu un elicopter.

Un român de 49 de ani a suferit viner un accident grav la locul de muncă din Livorno, căzând de la o înălțime de peste zece metri, fiind transportat cu elicopterul de urgență la Pisa.

Incidentul s-a petrecut într-o companie din zona industrială Collesalvetti, românul suferind, conform rotalianul.com, leziuni deosebit de grave.

Medicii au anunțat, după ce pacientul a ajuns la spital și a fost diagnosticat, că, desi este în stare gravă, acesta nu și-a pierdut conștiința.

La fața locului s-au prezentat, de asemenea, și poliția, dar și tehnicieni care urmează să controleze condițiile de securitate din cadrul companiei.

Tot astăzi, un bărbat din Botoșani a murit strivit de o tonetă care s-a prăbușit peste el.


Citește și:EXCLUSIV/ Andreea Ibacka vrea să-l facă diriginte de șantier pe Cabral. “Meșterește mereu câte ceva prin casă ori prin curte”

Close
Închide
  Close