Polițistul de 47 de ani este instructor în cadrul secției de box a CSM Sibiu. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu îl acuză că, în timpul antrenamentelor, le-ar fi atins pe fete pe picioare, fete și sâni, fără consimtământul acestora, relatează stiridesibiu.

Agentul de poliție este cercetat pentru tentativă de viol în cazul fetei de 12 ani și pentru agresiune sexuală în cazul unei adolescente de 17 ani, ambele minore fiind eleve pe care le antrena.

Potrivit anchetatorilor, în aprilie 2018, polițistul a mers cu fata de 12 ani la București pentru antrenamente la lotul național feminin de box. Fata era de două ori campioană națională la box și voia să facă sport de performanță.

Acolo s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia.

comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu

De asemenea, antrenorul a fost la București, în februarie 2019, cu fata de 17 ani pentru că ea urma să susțină o demonstrație sportivă.

„Din nou s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a exercitat acte de natură sexuală asupra sa (altele decât cele prev. de art. 218 şi 220 C.pen.), constând în atingeri ale sânilor, feselor şi zonei intime, fără consimţământul persoanei vătămate (17 ani la data comiterii faptei), profitând de imposibilitate acesteia de a se apăra şi de a-şi manifesta liber voinţa datorită constrângerii morale, respectiv profitând de starea de vulnerabilitate în care se afla aceasta (minora fiind singură cu el, într-o altă localitate, departe de casă, sub paza, îngrijirea şi supravegherea acestui adult care se bucura de poziţia sa recunoscută de autoritate şi de încrederea pe care o insuflase minorei, ca de altfel şi celorlalte fete din grupa de box pe care o antrena)”, mai precizează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Miercuri, polițistul a fost reținut pentru 24 de ore și în ziua următoare a fost prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Instanța a respins propunerea procurorilor și a decis ca polițistul să fie plasat în arest la domiciliu.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi
HOROSCOP

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi