MENIU CAUTĂ

Un preot din Buzău ar fi agresat sexual cinci copii

Distribuie

Un preot din Buzău ar fi agresat sexual cinci copii, iar procurorii l-au pus sub control judiciar după ce o femeie din comuna Huruieşti a depus plângere la Poliţie, scrie Mediafax.

O femeie a depus plângere la Poliţie spunând că fetiţa ei, în vârstă de 10 ani a fost agresată de un bărbat de 63 de ani, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău, Cătălina Creţu. „A fost întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 63 de ani, sub acuzaţia de agresiune sexuală. O tânără în vârstă de 29 de ani, din comuna Huruieşti, a depus o plângere penală la Poliţie în care a precizat că fiica ei, în vârstă de zece ani, ar fi fost agresată sexual de către suspect. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului au dispus instituirea măsurii controlului judiciar faţă de bărbatul în cauză, pentru o perioadă de 60 de zile”, a spus Creţu.

Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul acuzat de agresiune sexuală este preot și mai este cercetat pentru încă patru capete de acuzare.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului au refuzat să comenteze situaţia. „Nu cunosc lucrurile acestea. Nu cunosc situaţia aceasta. Îmi pare rău, dar nu vă pot da nicio informaţie”, a spus protopopul Bacăului, preotul Costică Busuioc, potrivit Mediafax.


Citește și: Cum s-au văzut cele mai mari exerciții militare din Rusia din ultimele patru decenii. Vladimir Putin: ”Federaţia Rusă este un stat iubitor de pace” / FOTO&VIDEO


 

Citește mai multe despre Copii pe Libertatea.

Comentarii