Mergi direct la conținut »
Un prieten apropiat al Prințului Charles a atacat-o verbal pe Meghan Markle
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un prieten apropiat al Prințului Charles a atacat-o verbal pe Meghan Markle

Un prieten apropiat al Prințului Charles a atacat-o verbal pe Meghan Markle

Prezent la o emisiune, Nicky Haslam, un designer interior celebru în toată lumea, prieten vechi cu Prințul Charles, a făcut câteva declarații controversate care au vizat-o pe Meghan Markle.

Designerul englez în vârstă de 78 de ani, Nicky Haslam,  cunoaște destul de bine viața regală, având în vedere că a socializat cu Prințesa Diana, a lucrat pentru Prințul Charles și a cântat în fața reginei.

Nicky Haslam (foto Hepta)

Nicky Haslam (foto Hepta)

Nicky consideră că absența fraților lui Meghan Markle și a tatălui ei, Thomas Markle, de la nunta regală a fost, de fapt, o binecuvântare, potrivit Daily Mail.

Tatăl fostei actrițe a lipsit de la nunta fiicei lui după ca a suferit o operație pe cord deschis. Intervenția pe care a suferit-o a fost neașteptată și a venit după ce a fost făcut public faptul că Thomas Markle a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat câteva imaginile cu el la trei zile înainte de marele eveniment.

Apropiatul prințului Charles a mai spus că rochia de mireasă a ducesei de Sussex a fost „făcută parcă din beton”, că Tomas Markle este un „chist uriaș” și că familia regală nu știe cum să se comporte cu familia Markle care este „înspăimântător de comună”.

Singura persoana care a fost pe placul lui Haslam, a fost mama lui Meghan, Doria Ragland despre care spune că este singura persoana care „nu a fost comună deloc”.

 


VIDEO / Românca sărutată de Maluma a ajuns vedetă peste noapte. ”Iubitul meu s-a supărat”


Close
Închide
  Close