MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 16:09

Un primar din Giurgiu și-a retras demisia invocând lacrimile cetățenilor: „Lacrimile voastre, tristețea voastră purtată în tăcere…

Distribuie

Un primar din Giurgiu și-a retras demisia invocând lacrimile și tristețea cetățenilor care l-au ales. Edilul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, și-a motivat decizia într-o scrisoare publică la numai câteva zile de la înaintarea demisiei de onoare. Primarul fusese condamnat la închisoare cu suspendare pentru delapidare şi abuz în serviciu.

Primarul din Giurgiu susține ca a fost determinat sa își retragă demisia de lacrimile și tristețea celor din comunitate, dar și de senatorul Nicolae Bădălau și de președintele CJ Giurgiu, relatează bzi.ro.

„Lacrimile voastre, tristețea voastră purtată în tăcere și dorința de a rămâne în continuare alături de nevoile tuturor, cuvintele pe care mi le-ați adresat atât personal la domiciliu, cât și pe stradă, mesajele transmise din om în om și prin celelalte căi de comunicare, au creat un climat de natură sufletească și psihologică, favorabil revenirii asupra demisiei de onoare din funcția de Primar al Comunei Ogrezeni, înregistrată la Instituția Prefectului-Județul Giurgiu în data de 6 iulie 2018 și respectiv la Consiliul Local Ogrezeni în data de 9 iulie 2018, în așa fel încât astăzi, data de 11 iulie 2018, ÎNȚELEG, chiar și în condițiile rezultate din sentința penală 191 din 29.06.2018, SĂ NU ABANDONEZ lupta ȘI SĂ VA SLUJESC în continuare cu devotamentul și credința mea, pe care le-ați meritat și le meritați din plin.

Precizez faptul că la luarea acestei decizii, alături de familia mea și VOI TOȚI -oamenii de bine din comunitatea noastră și din județ-au avut o contribuție majoră și o parte însemnată din colegii mei din primărie, consilieri locali și în mod direct și nemijlocit domnul Senator Nicolae Badalau și domnul Marian Mînă-Președintele Consiliului Județean Giurgiu” , a scris primarul emoționat de devotamentul cetățenilor.


România susţine decizia invitării Macedoniei în NATO; Anunțul președintelui Iohannis, la Summitul NATO


 

Comentarii