Mergi direct la conținut »
Un român de 30 de ani din Italia a murit pe loc, în urma unei glume. Fractura la gât i-a fost fatală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român de 30 de ani din Italia a murit pe loc, în urma unei glume. Fractura la gât i-a fost fatală

Un român de 30 de ani din Italia a murit pe loc, în urma unei glume. Fractura la gât i-a fost fatală

Sfârșit cumplit pentru un român în vârstă de 30 de ani, din Italia, miercuri, 19 iunie. În urma unei glume, acesta a murit pe loc. Bărbatul s-a aplecat pe geamul unei dubițe, în mers, și a căzut pe asfalt. Fractura la gât i-a fost fatală.

Bărbatul locuia în Mantua, un oraș din apropiere, potrivit Observator.tv. Tragedia a avut loc  pe Șoseaua Națională 12, între localitățile Borra și Lama Mocogno, la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de Bologna.

Potrivit lapressa.it, bărbatul se întorcea din pauza de masă, alături de alți doi colegi, într-o dubiță. La un moment dat, din motive necunoscute, tânărul de 30 de ani s-a cățărat pe fereastră.

Într-o curb, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, fracturându-și gâtul. Conform sursei citate, medicii au sosit rapid la fața locului, însă nu au mai putut face nimic.

Citește și

Tânăra care a căzut prin geamul unui autobuz, în Ploieşti, a ratat Bac-ul. «Sper ca anul viitor să pot susține examenul»

Close
Închide
  Close