MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2018 10:57

Un român e acuzat că a violat o bătrână la Brescia. Bărbatul cere jumătate de milion de euro statului italian

Distribuie

Românul a fost arestat și a stat aproape 40 de zile în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că a abuzat o bătrână de 87 de ani în Brescia. Avocatul bărbatului vrea acum să ceară despăgubiri.

În octombrie 2016, o pensionară a susținut că a fost violată de un român de 34 de ani care locuiește în Castelcovati, Brescia. Bătrâna de 87 de ani a mărturisit că a fost amenințată cu moartea dacă va povesti cuiva că a fost abuzată sexual, notează observator.tv.

Acuzat că ar fi violat-o pe femeie, românul a fost arestat timp de 39 de zile, timp în care a fost anchetat.

În schimb, testele ADN au scos la iveală faptul că bărbatul nici nu se atinsese de bătrână. Mai mult, pensionara a recunoscut ulterior că a inventat întreaga poveste.

Avocatul românului susține că bărbatul a fost stat închis pe nedrept, motiv pentru care a cerut suma de 516.450,90 euro drept daune.

În aprilie 2017, un român stabilit în Italia şi-a violat şi bătut fosta soţie. Din motive de gelozie, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, care locuia în oraşul italian Tricesimo, din provincia Udine, și-a abuzat sexual fosta nevastă, apoi s-a spânzurat.


Citește și Asaf Avidan a dat autograf pe o bancnotă de un leu! Superstarul israelian, cu bunici din România, a avut parte de surprize la concertul din Capitală


 

Comentarii