MENIU CAUTĂ
07 Apr. 2017 16:37

Un român gelos şi-a violat şi bătut fosta soţie, aflată în Italia, apoi s-a spânzurat

Distribuie

Un român din Italia şi-a violat şi bătut fosta soţie. Un cetățean român, în vârstă de 50 de ani, care locuia în oraşul italian Tricesimo, din provincia Udine, şi-a violat şi bătut fosta soţie, din motive de gelozie, apoi s-a spânzurat.

Femeia depusese actele de divorţ, încă de anul trecut, însă de câteva zile se întorsese în locuinţa pe care o ocupase cu fostul soţ. Ea dorea, altfel, să o ajute pe fiica sa, însărcinată, care locuia în Udine, potrivit observator.tv, care citează ilfattoquotidiano.it.

Cei doi ajunseseră la un acord, pentru a locui în casa respectivă, dar luni bărbatul şi-a ieşit din fire, atunci când şi-a găsit soţia vorbind la telefon. El a agresat-o sexual, apoi i-a cerut telefonul și chiar a bătut-o.

Femeia a reuşit să fugă la vecini, care au ajutat-o să ajungă acasă la fiica ei, iar de aici a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale și a raportat violul.

Poliţiştii au mers apoi la locuinţa celor doi, unde l-au găsit spânzurat pe agresor. Acesta nu a lăsat niciun bilet, prin care să-şi explice gestul sinuciderii.

Citește și Două tinere din Arad au murit pe loc într-un accident în Italia

Un român căutat de 13 ani pentru o crimă în Italia, arestat în Germania

Româncă implicată în cel mai mare scandal din Italia. Prin conturile ei trecea mita iubitului său, comandant în Marina Militară

Pilotul italian de raliuri Giuseppe Volta, ucis de o româncă. Tragedia s-a întâmplat pe autostradă

Închisoare pe viață pentru românul care și-a ucis mama și sora în Italia. Tânărul din județul Neamț a șocat prin cruzimea faptelor sale

Comentarii