De Mihai Niculescu,

Senatorul republican Josh Hawley s-a întâlnit joi cu Zuckerberg, la Washington, în cadrul unei vizite efectuate de fondatorul Facebook în Legislativul american. Senatorul a precizat, după discuția pe care a avut-o cu acesta, că Zuckerberg nu a considerat că ar fi o idee bună să vândă cele două rețele sociale, relatează Business Insider.

După întâlnirea privată avută cu senatorul republican reprezentant al statului Missouri, Zuckerberg a plecat fără să răspundă întrebărilor reporterilor care îl așteptau în fața biroului senatorial.

Senatorul Hawley nu s-a sfiit însă să vorbească în fața ziariștilor.

„Compania vorbește mult, dar aș vrea să văd fapte. Voi crede Facebook când voi vedea acțiuni concrete din partea companiei” le-a spus el reporterilor.

„Mai degrabă decât să migreze datele utilizatorilor din serviciile WhatsApp și Instagram către aplicația mamă Facebook, ar trebui să ridice un zid între servicii, sau, mai bine, chiar să le vândă” a precizat senatorul american.

”Zuckerberg nu a crezut că este o idee bună”, a mai povestit politicianul. Chiar fondatorul Facebook ceruse întâlnirea cu senatorul republican, arată sursa citată.

Totuși, Mark Zuckerberg „a avut o întlnire constructivă cu președintele Trump la Casa Albă, astăzi” a spus un purtător de cuvânt al instituției prezidențiale americane.

Donald Trump a postat, de altfel, fotografii cu Mark Zuckerberg pe Facebook și Twitter. „O întâlnire reușită cu Mark Zuckerberg de la Facebook în Biroul Oval, astăzi” a scris președintele SUA. Nu există alte detalii despre această întrevedere.

Sursa foto: EPA

Citeşte şi:

Un bărbat s-a enervat groaznic când a văzut că vânzătorul i-a scris pe sandwich-ul soției un cuvânt porcos. Ce explicație halucinantă i-a dat managerul

Un angajat al Facebook s-a sinucis la locul de muncă!

Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în fața unui mall, în timp ce 50 de tineri filmau scena în loc să îl ajute. Băiatul a murit la spital, din cauza rănilor suferite

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre