Mergi direct la conținut »
Scene terifiante la Londra. Un șofer a lovit cu duba sa în mod repetat o mașină în care se aflau copii!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Scene terifiante la Londra. Un șofer a lovit cu duba sa în mod repetat o mașină în care se aflau copii!

Scene terifiante la Londra. Un șofer a lovit cu duba sa în mod repetat o mașină în care se aflau copii!

Scene desprinse din filme azi pe străzile din sud-vestul Londrei. Imaginile surprinse arată cum o mașină de tip van care circula haotic a urmărit un autoturism BMW și l-a lovit în mod repetat, a notat thesun.co.uk.

Scenele sunt cu atât mai șocante cu cât se poate observa cum niște copii îngroziți încercau să iasă din mașina lovită! Doi dintre copiii din BMW au reușit să iasă până când atacul șoferului de pe dubiță s-a oprit.

VIDEO

Trei bărbați au fost arestați

Scenele au avut loc în plină zi, în plină stradă. Atacul nebunesc a fost oprit de un biciclist curajos, care l-a făcut pe șoferul de pe Van să se potolească.

Poliția a operat trei arestări. Unul dintre cei trei bărbați arestați a fost acuzat și de posesie de armă albă.

Și la noi sunt șoferi care pun în pericol viața copiilor când sunt în trafic.


Orașul din România unde salariul unui șofer poate ajunge la 7.000 de lei! Culmea, nu se găsesc angajați, așa că s-au început „recrutări” din alte județe

Reacțiile studenților din Timișoara după ce au văzut imaginile cu secretara „Sweet Bunny” pe un site pentru adulți: „Are stofă de «artistă»”

Close
Închide
  Close