Mergi direct la conținut »
Un șofer beat și fără permis a produs un accident spectaculos în Cluj. A luat pe capotă o mașină parcată | FOTO & VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer beat și fără permis a produs un accident spectaculos în Cluj. A luat pe capotă o mașină parcată | FOTO & VIDEO

Un șofer beat și fără permis a produs un accident spectaculos în Cluj. A luat pe capotă o mașină parcată | FOTO & VIDEO

Un șofer beat și fără permis a produs un accident spectaculos în apropiere de Cluj-Napoca. Tânărul de 17 ani a derapat pe asfaltul umed și s-a oprit într-o mașină parcată, pe care a proptit-o în gardul unei case. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul condus de tânăr a intrat sub cealaltă mașină.

De Mihai Niculescu,

Șoferul nu avea permis de conducere și era și sub influența băuturilor alcoolice, au constatat polițiștii. El a fost rănit, arată monitorulcj.ro.

Un tânăr în vârstă de 17 ani, aflându-se sub influență băuturilor alcoolice, a condus fără a deține permis de conduce autoturismul, pe stradă Crisenii din satul Dezmir cu direcția de mers spre Cluj-Napoca. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă ușoară la stânga ar fi derapat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism și în gardul unui imobilul. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influență băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă!”, au comunicat reprezentații IPJ Cluj.

Sursa imaginilor: monitorulcj.ro


Citește și: Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!


Close
Închide
  Close