Mergi direct la conținut »
Un tânăr a fost snopit în bătaie în fața unui club. Agenții de pază erau de față, dar n-au intervenit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr a fost snopit în bătaie în fața unui club. Agenții de pază erau de față, dar n-au intervenit

Un tânăr a fost snopit în bătaie în fața unui club. Agenții de pază erau de față, dar n-au intervenit

Un tânăr a fost snopit în bătaie pe terasa unui club din Botoșani. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică și a avut loc la puțin timp după o razie a poliției.

Mai mulți tineri au tăbărât pe un altul, care singur fiind, n-a avut cum să le facă față și a încasat o bătaie soră cu moartea, a informat botosaninews.ro.

„Probabil, vor supremația”

Cel care a filmat scenele de o violență extremă de pe teresa „Crema Rooms”, de la „Casa Tineretului” din Botoșani, a spus celor de la botosaninesws.ro că: „Probabil vor să dețină supremația în club, nu știu. E un grup de etnie romă, iar victima este un român”.

Deși erau de față, mai mulți agenți de pază de la respectiva locație au stat și s-au uitat la bătaie ca la un spectacol. O fată a intervenit printre agresori pentru a-i potoli.

Poliția a spus că n-a demarat nicio anchetă, deoarece nu s-a depus nicio plângere!


Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Close
Închide
  Close