Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 24 de ani din Giurgiu a fost arestat după ce a violat două bătrâne din satul în care locuia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr de 24 de ani din Giurgiu a fost arestat după ce a violat două bătrâne din satul în care locuia

Un tânăr de 24 de ani din Giurgiu a fost arestat după ce a violat două bătrâne din satul în care locuia

Bărbatul din din localitatea giurgiuveană Hereşti a fost reținut, joi, de poliție, după ce a violat două femei în vârstă de 65 de ani, respectiv, 71 de ani, din aceeași comună. 

„Poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizaţi de către o persoană în vârstă de 41 ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că mama sa de 65 ani, din comuna Hereşti, judeţul Giurgiu, a decedat la domiciliu la data de 12 octombrie 2018.

În urma activităţilor specifice desfăşurate a reieşit faptul că fiul persoanei decedate nu a avut dubii cu privire la decesul mamei sale, întrucât era cunoscută cu afecţiuni medicale, dar, ulterior înmormântării existând suspiciuni cu privire la condiţiile în care a survenit decesul şi coroborat cu rezultatele cercetărilor efectuate într-un caz similar din localitate, poliţiştii, sub supravegherea procurorului, au efectuat verificări ample pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Giurgiu.

Polițiștii au constatat că în noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2018, în jurul orei 24.00, un tânăr de 24 ani, din localitatea Hereşti, judeţul Giurgiu, ar fi a pătruns fără drept în locuinţa unei bătrâne de 71 ani și a violat-o.

Acelaşi tânăr ar fi pătruns şi în locuinţa bătrânei de 65 ani, din aceeaşi localitate, şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta împotriva voinţei ei, ulterior survenind decesul, aspecte constatate după exhumarea şi autopsierea cadavrului victimei.

Tânărul care se află în arest preventiv riscă să fie acuzat de omor calificat, viol şi violare de domiciliu.


Decizia Arhiepiscopiei Iașilor în cazul preotului acuzat că și-a înșelat soția în casa parohială. Flavian Duduman a negat adulterul


 

Close
Închide
  Close