Mergi direct la conținut »
Un veteran de război de 93 de ani i-a făcut avansuri Melaniei Trump. Cum a reacționat președintele SUA / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un veteran de război de 93 de ani i-a făcut avansuri Melaniei Trump. Cum a reacționat președintele SUA / VIDEO

Un veteran de război de 93 de ani i-a făcut avansuri Melaniei Trump. Cum a reacționat președintele SUA / VIDEO

Un veteran de război de 93 de ani a încercat să flirteze cu Melania Trump în momentul în care a întâlnit-o cu prilejul unei ceremonii, fără să țină cont că de față era și președintele Statelor Unite. Militarul, care a participat în urmă cu 75 de ani la Debarcarea din Normandia, a spus că ar fi avut o șansă dacă ar fi fost cu 20 de ani mai tânăr și dacă Prima Doamnă a Statelor Unite n-ar fi căsătorită.

De Răzvan Mihalașcu,

Thomas Cuthbert, un veteran din al Doilea Război Mondial, a fost foarte încântat că a cunoscut-o pe Melania Trump (49 de ani) cu prilejul unei recepții organizate cu prilejul celebrării a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Militarul în rezervă a avut prilejul să discute și cu președintele american Donald Trump.

„E drăguță, nu-i așa?”, l-a întrebat veteranul pe președintele american, făcând referire la Melania Trump.

„Dacă n-ar fi fost cu tine și dacă eu aș fi fost cu 20 de ani mai tânăr…”, a continuat militarul.

Amuzat, Donald Trump i-a dat replica imediat.

„Te-ai descurca, fără îndoială”, i-a răspuns liderul american, în timp ce îi strângea mâna lui Cuthbert, conform Daily Mail.

Thomas Cuthbert a fost distins în 2017 cu „Legiunea de Onoare”, cea mai înaltă distincție civilă și militară franceză, pentru rolul pe care l-a avut în Debarcarea din Normandia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Cu prilejul recepției, veteranul de 93 de ani a fost în formă bună. El a glumit cu Regina Marii Britanii și a discutat cu Prințul Charles despre perioada în care a activat în Marină.

foto: EPA


Citește și:

GALERIE FOTO & VIDEO / Frigidere, butelii și monitoare de calculator, aruncate în Dunăre. Delta, înecată în gunoaie, salvată de voluntari. Libertatea a fost la Sfântu Gheorghe, unde fluviul se varsă-n mare

Close
Închide
  Close