Protejata celor de la 3rei Sud Est, Gabriela, invatatoarea de 25 de ani care a plecat la drum cu multe premii la festivaluri, inclusiv Mamaia, a avut aceeasi soarta ca si Catalina. Lansata acum doi ani, Gabriela a insotit 3rei Sud Est in cateva concerte, dupa care a disparut.
Multi din artistii si trupele care au plecat la drum cu un „a fost o data ca niciodata” galagios, cu multa publicitate din partea sustinatorilor si producatorilor, dupa ce au inregistrat un succes muzical ori doua au ajuns in umbra, de unde au plecat, depunandu-se in garla undergroundului asemenea bolovanului aruncat in apa. De unde si celebra zicala – care circula in cercurile celor care trag sforile in muzica romaneasca – „mai greu este sa te mentii in fruntea topului decat sa ajungi acolo”. Dintre numeroasele promotii lunare de grupuri care au pretentia sa ne plecam urechea la creatiile lor, va prezentam situatia actuala a catorva care, la vremea lor, au reusit sa devina pentru o scurta perioada de timp vedete.
Talisman. La vremea lor, „talismanii” au rupt inimile doamnelor si domnisoarelor cu supersuccesele lacrimogene „Singur” si „Amintirile”. Imbatati de succes si de bani, au plecat „la colindat”, cantand prin toata tara, serie de concerte din care s-au oprit cand s-a saturat poporul de mereu aceleasi piese. De fapt, o mare parte a declinului lor se datoreaza si faptului ca si-au pierdut din targetul feminin, anuntandu-si fiecare casatoria. De asemenea, s-au apucat de afaceri, muzicii revenindu-i ultimul loc. Dovada decaderii lor o constituie ultimul album, din sumarul caruia nu s-a concretizat nimic la capitolul succese.
Genius, formatie din pionieratul dance-ului, a castigat foarte mult in perioada de glorie. Din acest motiv, membrii grupului nu vor sa se lepede de meserie. Desi, acum nu mai au nimic de spus pe scena muzicala, Oana si Cezar (Ovidiu preferand sa se arunce in afaceri) se straduiesc sa-si mai gaseasca concerte si sa sparga iar gheata.
Crescuti tot de echipa 3rei Sud Est Production, duoul dance Susta a inregistrat la inceputul acestui an un mare succes cu „Vrei sa…”. Pentru a se situa intre preferintele consumatorilor, cei de la Susta au muncit ani buni, insa faptul ca nu si-au mai consolidat cu alte piese locul atins i-a aruncat iar in randul trupelor ce traiesc din amintiri.
Divortat din Ro-Mania, bazat pe experienta si pe faptul ca este cat de cat cunoscut, Mihai Bita si-a incercat norocul cu noul sau grup, Deja vu. Trupa de patru baieti macho, care danseaza incitant – in perioada debutului, toti cei care considera muzica o afacere erau convinsi ca va deveni grupul cu cele mai multe admiratoare din tara. Succesul lor, „Asa ne place”, intarea previziunile, insa lumea i-a uitat o data cu stingerea interesului pentru piesa sus amintita.
?N5 este unul din putinele boygrupuri ai carui componenti se pot lauda cu vocile exceptionale de care dispun cei cinci membri ai trupei. Dar componenta numeroasa ii costa pe solicitantii de prestatii concertistice bani buni. In plus, faptul ca sunt originari dintr-o localitate indepartata de Bucuresti – Radauti – a facut ca formatia sa fie uitata repede. Dintre succesele lor amintim: „Doar cu tine”, „Lacrimi”, „Spune-mi” etc.
Lansat cu mare tam-tam, deoarece era primul album bilingv din muzica romaneasca (maghiara si romana), „Fara tine” semnat Mobil Party, in special piesa ce da titlul discului, a inregistrat un supersucces in clasamentele radiourilor. Inregistrat sub indrumarea celui mai cunoscut producator dance din Ungaria, albumul a murit o data cu trupa, dupa doua trei luni de la aparitie.
Faptul ca MB&C face parte din prima generatie de formatii dance nu a fost de ajuns sa o mentina in memoria devoratorilor de muzica. Dupa ce in perioada ?97-?99 s-au bucurat de concerte si vanzari discografice serioase, cei trei nu au reusit sa tina pasul cu noul val al formatiilor generat de industria 3rei Sud Est si nu numai. Grupul a incercat timid sa scoata iar capul din noianul de trupe, ultima miscare fiind piesa „Dr. Problema”. Despre aceasta au declarat ca este o prelucrare dupa Goran Bregovic doar dupa ce au fost urecheati si acuzati de plagiat.
Nascut in perioada in care au inceput sa se diversifice gusturile consumatorilor, piesele duoului baimarean Akcent au intretinut ritmul verii anului trecut. „Nu-mi pasa de nimeni”, „Asculta” si „Ultima vara” s-au bucurat de mare succes, in special in zona discotecilor. Faptul ca locuiesc destul de departe de locul unde te promovezi cel mai bine – Bucuresti – si ca au continuat in acelasi ritm de house serios, care tindea sa se adreseze publicului de specialitate i-a facut sa piarda teren.
Supermaket a fost o trupa nascuta artificial de o casa de discuri sub pretextul ca astfel de proiecte „revigoreaza rockul”. Contestati datorita faptului ca erau niste amatori ai instrumentelor, neasteptat, tanarul grup a reusit sa castige un premiu la Mamaia. Controversatii rockeri au lansat un album „De vanzare”, care includea si succesul „Te iubesc”, dupa care s-au despartit.
Catalina lucreaza de luni intregi la relansare
Dupa un debut ambalat in reclama si o activitate concertistica intensa, ce a durat aproximativ un an, in prezent fosta printesa
R & B-ului valah, Catalina, ofteaza si asteapta suparata vremea cand isi va gasi locul si muzica ei, mai tehnica si mai putin comerciala. Pana si
sustinatoarele sale, reprezentantele Evei, pentru care s-a declarat cea mai apriga militanta, au parasit-o. Desi gasise o alta arma in a atrage publicul, adoptand un look care umplea salile de fluieraturi strengaresti (microbatistute tip „Tarzan”ce acopereau sumarii bikini, scufie pe cap si tatuaje) si o coregrafie erotico-educativa, tot n-a reusit sa se mentina in top. Ghinion, ascensiunea ei a fost umbrita si de pionieratul manelelor. „Vrei prea RPD” si „Eu de voi vrea” sunt piesele ce au reusit sa o mentina pe Catalina pe primele
locuri ale topurilor de specialitate.

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții