MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Unul dintre fraţii care au ucis un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei și un telefon mobil s-a sinucis în arest

Distribuie

Tânărul de 21 de ani acuzat, împreună cu fratele lui, că a omorât în bătaie un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei şi un telefon mobil s-a sinucis, în noaptea de duminică spre luni, în Arestul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud. 

Tânărul care era recidivist şi a fost eliberat în luna septembrie 2018 pentru bună purtare, după ce a executat doi ani de închisoare pentru tâlhărie, şi-a improvizat un ştreag din cearşaful de pe pat şi s-a sinucis, potrivit Mediafax.

El a fost găsit de gardieni inconştient, la faţa locului fiind solicitat un echipaj medical care l-a transferat la spital, unde a fost declarat decesul.

Conform Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud cercetările în acest caz au fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

„În cauză se efectuează cercetări de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb.

Bătrânul de 71 de ani din Bistriţa a fost descoperit decedat, în apartament, cu semne de agresiune pe corp. Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au reuşit să îi identifice pe criminalii bărbatului, fiind vorba de doi fraţi de 19 şi 21 de ani.


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii