14 Mar. 2018 15:28 , de Mihaela Grădinaru

UPDATE: Două persoane sunt izolate pe o insuliță formată în urma revărsării apelor, în Brașov. Pompierii intervin să le salveze/ FOTO&VIDEO

Distribuie

Două persoane au rămas izolate, miercuri după-amiază, pe o insuliță formată în urma revărsării apelor, în județul Brașov. La această oră, pompierii intervin cu bărcile pneumatice pentru salvarea lor.

Cele două persoane – un bărbat și o femeie – au rămas izolate în dreptul localității brașovene Lunca Câlnicului, într-o zonă în care râul Negru se varsă în Olt.


UPDATE, ora 17,45 – Cele două persoane izolate din cauza inundațiilor, la Lunca Câlnicului, județul Brașov, refuză să își părăsească locuințele. Pompierii au ajuns la ei cu o barcă pneumatică, însă cei doi, un barbat și o femeie, nu vor să plece.

“Cei doi refuză evacuarea. Au și animale și nu vor să plece fără ele. Apa nu a ajuns până la locuință, dar casa este izolată. Echipajele rămân acolo și monitorizează situația, iar în cazul în care crește debitul apei se va găsi o soluție pentru evacuarea lor și a animalelor, dacă situația o va impune “, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov.


 

La această oră, ei sunt înconjurați de ape, fiind blocați pe o insuliță formată după revărsarea apelor.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov încearcă evacuarea lor cu ajutorul unei bărcii pneumatice.

Județul Brașov a fost grav afectat de inundațiile din ultimele ore, provocate de ploile torențiale abundente și de topirea zăpezii, fiind sub avertizare hidrologică de cod roșu de inundații.

Sursa FOTO&VIDEO – ISU Brașov

Citește și: VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. ”E groaznic de frig”

 

Loading...
Comentarii