Jandarmeria Sibiu a anunțat că prezența ursului a fost semnalată la 112, în jurul orei 9, în zona taberei Șanta din Păltiniș. Mai multe echipaje de jandarmi montani au fost trimise pentru a patrula în zonă, relatează Turnul Sfatului.

ISU Sibiu a emis un mesaj de averizare prin sistemul RO-Alert prin care le recomandă celor care vor se plimbe în stațiunea Păltiniș să evite zona taberei Șanta și să sune la 112 în caz de pericol.

Mesajul de avertizare RO-Alert, emis din cauza prezenței ursului în stațiunea Păltiniș / sursă foto: Turnul Sfatului

Șapte urși, alungați de jandarmi de pe Valea Cerbului din Bușteni

În noaptea de sâmbătă spre duminică, jandarmii au intervenit pentru a alunga șapte urși care căutau hrană în tomberoane pe Valea Cerbului din Bușteni, județul Prahova. Turiștii veniți cu rulota sau cu cortul au alertat autoritățile, notează Mediafax.

Citeşte şi:

Psihologul Dragoș Iliescu, profesor universitar, demontează un mit din psihologie: „Inteligența emoțională are un impact ridicol de redus asupra performanței profesionale”

EXCLUSIV | Samantha Geimer a povestit pentru Libertatea cum a luptat cu prejudecățile societății după ce a fost violată de Roman Polanski, când avea 13 ani, și de ce îi spune acum: „L-am iertat. Sper ca «J’accuse» să fie bine primit la Festivalul de la Veneția”

Cât de în vârstă trebuie să fie un fotoreporter ca Ambasada SUA să-i acorde viză?

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani