Mergi direct la conținut »
Victor Slav și-a deschis sufletul în fața tuturor. Ce spune despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu. „Mi-aș dori ca ea să fie liniștită”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Victor Slav și-a deschis sufletul în fața tuturor. Ce spune despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu. „Mi-aș dori ca ea să fie liniștită”

Victor Slav și-a deschis sufletul în fața tuturor. Ce spune despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu. „Mi-aș dori ca ea să fie liniștită”

Victor Slav și-a deschis sufletul în fața tuturor și a vorbit despre viața lui personală, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. La un moment dat, prezentatorul tv s-a emoționat până la lacrimi, impresionat fiind de cuvintele frumoase spuse de modereatoarea tv.

Victor Slav și-a spus părerea despre ce se scrie în presă despre el. „Am cei 7 ani de acasă bine puși la punct. Le-am reproșat părinților mei că au exagerat, dacă ai bun-simț ești vulnerabil. Pe lângă cei 7 ani de acasă, sunt crescut în Ozana, aproape de Pantelimon. Am și școala vieții, chiar dacă nu am lăsat să se vadă. Am fost ghidat să îmi văd de drumul meu, câinii latră, ursul merge. Nu vreau să intru în polemici. Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani. Eram oarecum format. Am cam rămas la fel. Sunt de modă veche, sunt bătrânel, fac 39 de ani. Lumea rămâne șocată când aude că am aproape 40 de ani. Se spune că bărbatul intră în criză la 40 de ani. Dar nu mă simt că voi intra”. a declarat Victor la „Teo Show”.

Victor Slav a avut prima reacție, după ce fosta lui soție, Bianca Drăgușanu a spus despre el, că este singurul bărbat adevărat din viața ei. „Știu, nu trebuie să-mi spună. Îi doresc să găsească. Mi-aș dori ca ea să fie foarte liniștită și fericită. Dacă e așa, emană în jurul ei asta și copilul nostru e liniștit și fericit. Noi nu avem nimic mai mult de împărțit, decât un copil împreună. Dacă eu am fost idealul, îmi doresc să găsească a doua oară un astfel de bărbat„, a mai adăugat el.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și

VIDEO&FOTO | Cinci lucruri mai puţin ştiute despre Radu Mazăre. Fostul edil este adus astăzi în România

 

Close
Închide
  Close