MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 10:40

VIDEO/ Cine sunt cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, la petrecerea la care a fost și Niculae Bădălău

Distribuie

Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, la petrecerea la care a fost și Niculae Bădălău au fost identificați și au primit un val de critici pe rețelele de socializare. 

O înregistrare în care doi maneliști înjură Diaspora, la o petrecere la care a participat și Niculae Bădălău (PSD), a fost publicată vineri pe Facebook. Deși inițial s-a spus că în filmare apare Florin Salam, ulterior s-a clarificat faptul că nu acesta apare în filmare.

Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, la petrecerea la care a fost și Niculae Bădălău, Adrian Caval și Măru din Chitila.

Pe Facebook, oamenii s-au revoltat, după publicarea imaginilor și identificarea celor doi. Pe rețeaua de socializare au fost publicate numerele de telefon ale celor doi, precum și paginile lor personale de Facebook, scrie observator.tv.

În filmarea postată pe Facebook se aude cum solistul anunță mai multe dedicații, „pentru nașul Niculae Bădălău și pentru tot PSD-ul!”.

Cel care cântă i se adresează lui Bădălău: „Nu e porno, e un pic deplasat așa, că și ei au zis m**e PSD, să cântăm și noi ceva”. Apoi, solistul începe să cânte: „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

În filmarea completă se mai aud versurile: „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Petrecerea ar fi avut loc în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la social-democratul Niculae Bădălău. Politicianul a spus, referitor la filmare, potrivit Newsweek:

„Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viața asta sunt și oameni care bat câmpii și sunt exaltați. 

Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoașteți foarte bine și  din declarațiile publice, că nu aprob așa ceva și nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu așa ceva despre niște oameni?”.


CITEȘTE ȘI:

Rezultate BAC 2018, sesiunea de toamnă. Au fost afișate primele rezultate

Comentarii