Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Dana Grecu, discurs halucinant la aniversarea Tamarei Buciuceanu:
Ştiri Libertatea > Ştiri

VIDEO/ Dana Grecu, discurs halucinant la aniversarea Tamarei Buciuceanu: „Sunt consilier personal al lui Klaus Iohannis!”

Un moment incredibil s-a petrecut luni seară, la aniversarea a 65 de ani de scenă, pe care actrița Tamara Buciuceanu - Botez i-a împlinit: prezentatoarea TV Dana Chera (ex-Grecu) a ținut un discurs halucinant, primit cu multă uimire de audiență.

De Florin Ghioca,

Chiar la încheierea oficială a Galei, după ce aplauzele au încetat, iar publicul deja se îndrepta spre un pahar de șampanie, prin mulțimea care părăsea sala Teatrului Metropolis și-a făcut loc prezentatoarea de la Antena 3. Aceasta nu a mai ținut cont că evenimentul s-a încheiat, ci a înșfăcat un microfon și a ținut să rostească un speech, vizibil emoționată.

Încurcați, spectatorii s-au oprit pe scări, ascultând-o. A urmat un discurs cu referiri la Klaus Iohannis și Ion Caramitru, la viața de apoi și la Teatrul Metropolis, pe care l-a numit „Teatrul Național al României”.

„Am simțit cum (Tamara Buciuceanu n.r.) își dorea foarte mult să fiu aici. Ăsta este motivul pentru care eu vorbesc, după atâta lume bună, după atâta lume în fața căreia mă plec. Uitați care e chestiunea, doamnelor și domnilor, ca să îmi revin un pic: undeva în spate, acolo – președintele Klaus Iohannis aduce mulțumiri acestei doamne, undeva în spatele domniei sale – directorul Teatrului Național aduce mulțumiri acestei doamne. În numele lor, în seara aceasta, ca și consilier personal îi spun doamnei Tamara Buciuceanu viață lungă și multă prețuire. Teatrul Metropolis a fost în seara asta Teatrul Național. A strâns aici pe scenă toate scenele teatrelor din România. Așadar, Teatrul Metropolis, „Teatrul Național al României”, prețuiește unul dintre cei mai valoroși actori români, dacă nu cumva cel mai valoros. (…) Să-i mulțumim în cuvinte, să ne plecăm ca gest și să închidem ochii ca să prindem momentul ăsta, ca să îl ducem cu noi până Dincolo. Unde cu siguranță ne vom întâlni. Toți. Am urcat pe scenă cu mari emoții și doar pentru că doamna Tamara Buciuceanu și-ar fi dorit să fiu aicea. La mulți ani, stimată doamnă, la mulți ani oamenilor care au spus azi la mulți ani și la mulți ani și oamenilor care nu au fost astăzi aici, dar cu siguranță undeva își vor rupe genunchii de suferință că nu au venit azi aici!”, a încheiat Dana Grecu discursul, primit cu aplauze din partea prietenilor săi de la emisiunea „Adevăruri ascunse”, respectiv numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare
Recomandări

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare

 

Sub privirile tot mai nedumerite ale oamenilor de cultură prezenți, imperturbabil, prezentatoarea TV a continuat în aceeași notă: „Ca om de presă n-am decât să spun că aș fi transmis în direct, că aș fi făcut din asta un serial, că aș fi făcut seriale cu astfel de oameni. Din păcate, sunt un muritor de rând ca și dumneavoastră și ca mulți oameni care n-au putere în țara asta. Puterea mea este să vă spun să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a încheiat Dana Chera (ex-Grecu). La ieșirea din sală, câțiva invitați se întrebau, dându-și coate: „ce a vrut să spună cu asta?”. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, vedeta Antenei 3 și-a luat soțul de mână și a plecat curând.

Cum moare un om plimbat o noapte cu ambulanța, fără să aibă COVID-19. „Urletul te tăia, trecea prin tine”
Recomandări

Cum moare un om plimbat o noapte cu ambulanța, fără să aibă COVID-19. „Urletul te tăia, trecea prin tine”

 

Trebuie precizat faptul că cei doi invocați de către Dana Grecu, respectiv președintele Klaus Iohannis și directorul TNB Ion Caramitru nu se aflau în București în momentul Galei de la Teatrul Metropolis, primul fiind la Viena, la dineul oficial oferit de către Cancelarul Republicii Austria în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Forumul la nivel înalt Europa-Africa, în timp ce al doilea tocmai primea titlul de Cetățean de Onoare al Timișoarei, în aceeași seară având programat un spectacol în orașul de pe Bega.

Close
Închide
  Close