Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Emmanuel Macron și Klaus Iohannis au avut o întâlnire bilaterală la Sibiu, în fostul birou de primar al președintelui român

VIDEO | Emmanuel Macron și Klaus Iohannis au avut o întâlnire bilaterală la Sibiu, în fostul birou de primar al președintelui român

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o întâlnire bilaterală, cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, în marja summitului informal de la Sibiu, chiar în biroului primarului din oraș.

Emmanuel Macron l-a vizitat pe Klaus Iohannis în locul în care a lucrat timp de 14 ani, iar Administraţia Prezidenţială a postat fotografiile cu discuţia celor doi.

În fotografiile Administrației Prezidențiale, cei doi șefi de stat sunt arătați în timp ce discută cordial în biroul primarului din Sibiu, locul în care Klaus Iohannis a lucrat între 2000 și 2014, înainte să devină președintele României.

Emmanuel Macron și Klaus Iohannis mai sunt înfățișați și în timp ce privesc la Piața Mare.

Întâlnirea bilaterală a avut loc în marja summitului informal de la Sibiu. Aici, liderii UE au adoptat Declaraţia de la Sibiu, în care se angajează să apere o singură Europă, să rămână uniţi, la bine şi la greu, să caute soluţii comune, să protejeze democraţia şi statul de drept, să respecte întotdeauna principiul echităţii şi să-şi protejeze cetăţenii.

Citește și:

LIVE UPDATE – SUMMITUL DE LA SIBIU | Klaus Iohannis: „Discuţiile de astăzi ne-au întărit convingerea că putem scrie împreună viitorul Uniunii Europene”

Close
Închide
  Close