Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul în care fina lui Vladimir Putin a făcut gafa care a costat-o 1,6 milioane de dolari
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul în care fina lui Vladimir Putin a făcut gafa care a costat-o 1,6 milioane de dolari

VIDEO | Momentul în care fina lui Vladimir Putin a făcut gafa care a costat-o 1,6 milioane de dolari

Ksenia Sobchak (36 de ani), fostă candidată la alegerile prezidențiale din Rusia și ambasadoarea de brand a companiei Samsung în aceeași țară, a fost dată în judecată de gigantul sud-coreean pentru că aceasta a apărut la TV folosind un iPhone. Imaginile care au ruinat-o pot fi văzute mai jos.

Sobchak a fost surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce își folosea iPhone-ul X, deși a încercat să ascundă smartphone-ul cu ajutorul unei hârtii, lucru care nu i-a reușit.

Contractul pe care l-a semnat cu Samsung specifica clar că Sobchak este obligată să folosească numai telefoane produse de gigantul sud-coreean. Acum, Samsung a dat-o în judecată și vrea 108 milioane de ruble pentru gafa ei, adică echivalentul a 1,6 milioane de dolari.

Ksenia Sobchak este o fostă jurnalistă, politician și prezentatoarea unui cunoscut reality show din Rusia. Ea a candidat împotriva lui Vladimir Putin în timpul alegerilor prezidențiale din primăvara acestui an.


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close