De Radu Țuțulan,

Membrii formaţiei Frisky Grooves au cântat doar cu ajutorul tabletelor şi a vocii. Concertul a durat aproximativ 30 minute, iar sunetul a fost redat doar de difuzoarele tabletelor, fără niciun echipament auxiliar.

Pe tablete au fost instalate aplicaţii de redare a sunetelor instrumentelor muzicale, în diverse tonalităţi. Astfel, o tabletă a fost transformată în chitară electronică şi acustică, o altă tabletă a devenit pian, orgă şi pianină, iar o a treia tabletă a avut rol de tobe. Doar solista trupei a cântat folosindu-se de propria voce şi de un microfon conectat la boxe.

Trupa Frisky Grooves este o trupă pop-rock compusă din patru tineri artiști, pentru care muzica a fost răspunsul la întrebarea „Ce vrei să te faci când o să fii mare?”.

Ștefania Cristea, care este și solistul vocal al trupei, este acompaniată în concerte de Adam Popa – chitară și chitară bas, de Teodor Gae – chitară și de Răzvan Păun – clape.

Energia lor și emoția pe care o transmit la fiecare concert le dă forța să meargă mai departe și să dea din ce în ce mai mult, cu speranța că vor ajunge să concerteze pe cele mai mari scene ale muzicii pop-rock.


Citește și: VIDEO/ Jirí Felix, cehul de 87 de ani îndrăgostit de România de la 6 ani. A început să ne învețe limba cu „Ce te legeni, codrule”