De Denisa Dudescu,

Scene incredibile au fost filmate în localitatea Fântânelele, județul Prahova, unde mai mulți oameni au ieșit în stradă, au format un cerc și s-au rugat împreună la Dumnezeu pentru a alunga virusul. Momentul a fost transmis live pe Facebook, iar polițiștii s-au autosesizat.

”Din primele cercetări efectuate, politiștii au stabilit ca, ieri, 30 martie, pe raza localității Fântânele, s-ar fi desfășurat o întâlnire cu caracter religios, unde ar fi participat mai multe persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare.Până la acest moment, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale persoanelor care ar fi participat la întâlnirea respectiv,” a transmis IPJ Prahova.

Ordonanțele militare au interzis accesul în biserici, în această perioadă, drept măsură de protecție. Sunt însă enoriași care au găsit căi de a se ruga, respectând legea. În Dâmboviţa, unii dintre ei au ieşit la porţi, seara trecută, şi au cerut sprijin divinităţii pentru alungarea bolilor.

Citeşte şi:

”Tăticul călăreț” din Iași a împărțit alimente și bani famililor sărace. ”Cum pot să nu dau, când Dumnezeu îmi dă și mie”

Un hipermarket pune la dispoziția persoanelor de peste 65 de ani și celor cu dizabilități o linie telefonică specială de preluare a comenzilor

Video | Spitalul Municipal din Adjud, unitate-suport pentru pacienții cu COVID-19. Ce măsuri a mai luat Prefectura Vrancea

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente