De Adrian Ilie,

”Lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a afirmat Viorica Dăncilă, într-o scrisoare deschisă adresată alegătorilor, jurnaliștilor și ”formatorilor de opinie”.

Fostul prim-ministru susține că este ”de neacceptat” ca președintele să refuze o dezbatere electorală, acest lucru arătând dispreț față de alegători.

Totodată, Dăncilă a răspuns apelului făcut de Klaus Iohannis către alegători prin care acesta i-a îndemnat să vină la vot cu mesajul ”Miza e clară: ori eu, ori PSD!”.

”Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!”, a mai scris Dăncilă.

Vineri seara, președintele Klaus Iohannis se va afla la Bacău. Potrivit unui anunț oficial al PNL, acesta va lua cuvântul la un miting electoral care va începe la ora 17.00, la Teatrul de Vară din Bacău, reuniune la care sunt așteptați circa 2.000 de participanți.

Campania electorală pentru turul II al alegerilor prezidențiale se încheie sâmbătă, la ora 7

Citeşte şi:

Liderul PSD Bacău, despre primarul care i-a avertizat pe localnici că își va face treaba în funcție de votul pro – Dăncilă: „Sentimentul datoriei îl apasă mai mult decât e cazul”

Theodor Paleologu: ”Duminică, votez împotriva doamnei Dăncilă”. Cum s-au poziționat ceilalți perdanți din turul I

Dăncilă a invitat o jurnalistă la vila sa de la Predeal, apoi s-a răzgândit. Răspunsul PSD: „Vă rugăm să înțelegeți și să respectați acest drept la intimitate”

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism