De Valentina Postelnicu,

Prim-ministrul Viorica Dăncilă se va afla, miercuri, în județul Prahova, pentru a evalua mai multe obiective de investiții finanțate din fonduri guvernamentale și pentru a discuta cu reprezentanții autorităților locale, ai mediului de afaceri și cu cetățenii, a anunţat Guvernul, fără să dea un program oficial al acestei vizite.

Din delegația guvernamentală care se va deplasa în Prahova vor mai face parte miniștrii Economiei, Niculae Bădălău, Sănătății, Sorina Pintea, Finanțelor, Eugen Teodorovici, Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea.

Aceasta va vizita staţia de tratare mecanico biologică a deseurilor, din Ploiesti, va semna contractul de delegare a gestiunii prin concesiune a activităţii de operare a statiei de sortare a deseurilor Boldesti – Scăieni şi a statiei de tratare mecano-biologica a deseurilor biodegradabile şi va merge la Serviciul de Ambulanţă din judeţ.

Dragnea, despre campania separată a premierului: „Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim”

Liviu Dragnea, a susţinut, luni seara, că nu sunt probleme în relaţia sa cu premierul Viorica Dăncilă şi că atât el, cât şi ea merg în campanie şi câteodată se mai întâlnesc.

„Nu. Nici vorbă. Sunt destui care… e acelaşi scenariu: «că sunt probleme». Nici vorbă, ne-am întâlnit, vorbim. Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim”, a afirmat Dragnea, la Antena 3.

El a transmis însă un mesaj cu subînţeles, pentru premier. Liderul PSD a spus că o cunoaşte de ani de zile pe Viorica Dăncilă şi că ar fi greu de imaginat ca aceasta să se fi schimbat faţă de acum 15-20 de ani de zile.

Săptămâna trecută, în timp ce conducerea PSD se afla la mitingul regional de la Iaşi, premierul a plecat într-un turneu prin Ardeal. Aceasta a fost în Alba, Cluj, Arad şi Timiş, unde a fost întâmpinată şi de protestatari.

Duminică, premierul Viorica Dăncilă s-a aflat la Festivalul Sâmbra Oilor, cel mai important eveniment folcloric al judeţului Satu Mare.


Citeşte şi:

Filiala PSD Sascut a dus elevi la mitingul de la Iași, iar acum îi învață să mintă că au fost în excursie!

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”