Mergi direct la conținut »
Zece migranţi irakieni au fost descoperiţi într-o autoutilitară cu mobilă, la Vama Nădlac II
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zece migranţi irakieni au fost descoperiţi într-o autoutilitară cu mobilă, la Vama Nădlac II

Zece migranţi irakieni au fost descoperiţi într-o autoutilitară cu mobilă, la Vama Nădlac II

Zece migranţi irakieni au fost descoperiţi, weekend-ul trecut, ascunşi într-o autoutilitară cu mobilă, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II. Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au verificat amănunţit autovehiculul, după ce au primit o solicitare de la colegii lor din Timişoara.

De Dragoș Tănase,

„În baza unei solicitări, formulată de către colegii de la I.T.P.F. Timişoara, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul compartimentului marfă, au fost descoperite ascunse zece persoane, şapte bărbaţi şi trei femei”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad.

Migranţii au vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani şi sunt solicitanţi de azil în ţara noastră.

Şoferul autoutilitarei, un cetăţean turc de 50 de ani, declarase la graniţă că transportă mobilă din Turcia pentru Germania. El este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Anul trecut, în decembrie, aproape 25 de migranți din Irak și Siria au fost găsiți ascunși într-un camion, tot la vama Nădlac II. Printre ei se aflau și cinci copii.

FOTO & VIDEO – Poliția de Frontieră


Citește și… Cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din România, descoperiți la Vama Nădlac. Unde erau ascunși (VIDEO)

Un român care a introdus în Marea Britanie 10 vietnamezi ascunși într-un frigider a fost condamnat la închisoare

Doi turci, ascunși în cel mai neobișnuit loc ca să treacă ilegal frontiera. Polițiștii i-au prins și le-au făcut poze


 

Close
Închide
  Close