Mergi direct la conținut »
Cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din România, descoperiți la Vama Nădlac. Unde erau ascunși (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din România, descoperiți la Vama Nădlac. Unde erau ascunși (VIDEO)

Cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din România, descoperiți la Vama Nădlac. Unde erau ascunși (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - au descoperit, în această dimineață, înjurul orei 01.00, 34 de cetăţeni străini care încercau să iasă ilegal din ţară. Aceștia se aflau ascunși în interiorul unui automarfar înmattriculat în România, condus de un cetăţean turc în vârstă de 62 de ani.

De Dragoș Tănase,

Şoferul, care s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, transporta – conform documentelor de însoţire – cutii cu vopsea, cu destinaţia Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperite 34 de persoane, ascunse în interiorul remorcii autovehiculului.

Este vorba despre 21 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, zece femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani şi trei minori, cu vârste cuprinse între 5 luni şi 13 ani.

 

Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că grupul era format din cetățeni irakieni, sirieni, pakistanezi, respectiv din Bangladesh, Myanmar şi India, solicitanţi de azil în ţara noastră.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Anul trecut, în decembrie, aproape 25 de migranți din Irak și Siria a fost găsiți ascunși într-un camion la vama Nădlac II. Printre ei erau și cinci copii.

FOTO & VIDEO – Poliția de Frontieră


Citește și… Asasinii afaceristului din Vrancea au fost prinşi la Nădlac. Trei tineri încercau să fugă din ţară

A rămas fără permis și a vrut să se răzbune pe un polițist din Nădlac. Ce a pățit după ce a vandalizat mașina agentului

Cinci tone de materie primă pentru droguri și 20 de kilograme de cocaină, găsite la Nădlac. Din ele se fabricau o tonă de heroină


 

Close
Închide
  Close