Cine este Pufeh, concurent la America Express 2022

Nouă echipe au acceptat provocarea de a pleca în noul sezon al emisiunii Asia Express, care acum se numește America Express. Filmările s-au încheiat, iar fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să vadă cu ce provocări se vor confrunta concurenții. Una dintre echipele care au plecat pe Drumul Aurului este formată din Bruja și Pufeh.

Pufeh este cunoscut mai mult în mediul online. El este un influencer român, care are peste 19 mii de urmăritori pe Instagram. Acesta a devenit cunoscut mai ales în urma colaborărilor sale cu Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, cei trei fiind și foarte buni prieteni. Ei administrează împreună costume de baie pentru fete și branduri de haine.

Cu siguranță, popularitatea lui Pufeh va crește odată cu participarea la America Express 2022, alături de Bruja.

Pufeh și Bruja, despre participarea la America Express

Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express.

Pufeh și Bruja, despre participarea la America Express
SURSE. DNA ajunge și la spitalul din Jibou după Secureanu. Ce au cerut procurorii
Recomandări
SURSE. DNA ajunge și la spitalul din Jibou după Secureanu. Ce au cerut procurorii

18 vedete, respectiv 9 perechi de concurenți au pornit în aventura vieții lor, în cel mai greu reality-show din România, „America Express”. Filmat pe o rută de 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia, show-ul este prezentat și de această dată de Irina Fodor.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.