Antonia, în lacrimi în emisiunea Andreei Esca! Vezi ce a pățit!

06 februarie 2016 16:39

Antonia a fost invitată în prima ediție din 2016 a emisiunii Andreei Esca de la Europa FM, intitulată „La Radio”, unde frumoasa cântăreață a avut parte de o surpriză de proporții care a emoționat-o până la lacrimi.
Antonia a avut surpriza să-l asculte pe tatăl ei, care i-a făcut o declarație de dragoste necondiționată și a vorbit despre copilăria acesteia.“Vreau să știe că o iubesc orice ar fi și orice probleme ar fi, am să fiu lângă ea și le vom depăși”, a spus tatăl Antoniei, iar aceste cuvinte simple spuse din inima au emotionat–o foarte tare pe Antonia, aceasta izbucnind în lacrimi. Tatăl artistei a povestit că iubita lui Alex Velea a fost un copil foarte cuminte, însă s-a dovedit a fi foarte încăpățânată când a venit vorba de tatuaje, având dispute lungi pe această temă. De altfel, cântăreața s-a tatuat împotriva dorinței părintelui ei, care a rugat-o mereu să nu facă ce face toată lumea și să fie diferită.

antonia la radio cu andreea esca

Antonia a mărturisit că pe vremea când era o adolescentăși stătea în America, părinții ei erau foarte stricți în ceea ce privește timpul ei liber. Aceștia nu prea o lăsau să iasă singură pe stradă, pentru că în Las Vegas, unde locuiau, uneori puteai să fii într-un loc nepotrivit și să fii rănit de membrii câte unei găști care se luptau cu armele.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro