05 Feb. 2016 08:52

Copilul de 3 ani dispărut fără urmă din faţa casei a fost găsit mort într-un râu

Distribuie

UPDATE 9.30. Copilul de trei ani dat dispărut la Vaslui a fost găsit înecat într-un râu. El a ajuns în pârâul din spatele casei, fiind găsit sub gheață, de pompieri.

Un copil de trei ani din Vaslui a fost dat dispărut de părinții săi. Micuțul și un alt copil, veniseră de la grădiniţă şi se jucau în faţa casei, în timp ce mama lor făcea mâncare. La un moment dat, femeia a ieşit să vadă ce fac băieţii, dar nu l-a găsit decât pe unul dintre ei.

Disperată, femeia a rugat vecinii să o ajute să-l caute, iar când a văzut că nu e nici urmă de copil, a anunţat autorităţile.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi localnici l-au căutat pe băieţel în tot satul şi în împrejurimi. De la Poliția Bârlad a fost adus și un câine de urmă, special dresat pentru asemenea situații. La un moment dat, echipele și-au concentrat căutările în zona unei râpi situată la circa 50 de metri de locuința familiei Păsărică. Acela unul din locurile preferate de joacă ale copiilor, mai ales pe timp de iarnă, fiind un loc numai bun de dat cu sania, potrivit estnews.ro.

Comentarii