Va mai amintiţi de stewardesa care l-a jignit pe Adrian Iovan? Raluca a ajuns vedetă la un show culinar!

28 martie 2016 15:28 De: ,

În 2014, imediat după accidentul în care a fost implicat Adrian Iovan, tânăra stewardesa a postat un mesaj dur pe contul des socializare, la adresa pilotului. În urma reacţiilor critice la adresa ei, Raluca a sters imediat mesajul şi s-a retras din lumea aviaţiei. Femeia lucra de o perioadă de timp alături de soţul Romaniţei Iovan.

Raluca s-a înscris recent la un show culinar unde juraţi sunt Cătalin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. În ianuarie 2014, o stewardesă care lucrase cu Adrian Iovan la Tarom l-a jignit pe pilot, fără să ştie că acesta şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

media_145916545695547400

„Mie îmi pare sincer rău pentru medicii aflaţi în avion, pentru copilotul aflat în avion, dar pentru Iovan nici picată cu ceară nu îmi pare rău! Iovan ăla care din curve nu ne scotea la zbor, care jignea cu orice ocazie orice femeie din preajmă şi care gâfâia la uşi la hotel când aveam rămâneri…Iovan care împuşcă câinii maidanezi..de ce să mă rog acum pentru el? Sper că e avariat bine şi karma îşi face datoria!!! Na, Iovane!!!”, spunea ea atunci.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro