12 Aug. 2018 10:00

VIDEO EXCLUSIV/ Esteticianul Florin Juravle are clienți bărbați la fel de mulți ca femei. „Și bărbații vor același lucru ca femeile”

Distribuie

Nu mai este pentru nimeni un șoc atunci când un bărbat iese de la cabinetul medicului estetician după ce și-a făcut o intervenție de înfrumusețare. Esteticianul Florin Juravle ne-a povestit că are clienți bărbați la fel de mulți ca femei, însă că aceștia nu-și fac chiar toate intervențiile din lista lui.

În 2018, nu mai suprinde pe nimeni faptul că bărbații acordă poate aceeași atenție ca femeile aspectului fizic. Totuși, există și bărbați care nu numai că neagă vreo intervenție estetică, dar critică femeile care apelează la bisturiu. Pentru a ne convinge că și bărbații își corectează ridurile de expresie, își măresc buzele și fac diverse intervenții chirurgicale l-am întrebat pe medicul estetician Florin Juravle dacă sunt și bărbați care calcă pragul cabinetului său. „Aceleași riduri pe care le au femeile, le au și bărbații: riduri de expresie, ridurile de pe frunte, volumele de la nivelul feței, buzele. Toată lumea are aceeași problemă. Probabil bărbații sunt mai puțin motivați. La pielea feței, spre exemplu, la bărbați este un pic mai groasă, îmbătrânește mai lent, apar ridurile profunde mai târziu, deci ei sunt mai puțin expuși. Nu ai nici aceste variații hormonale cum au femeile, așa că ei nu au atât de mult nevoie de injecții, dar și ei vor același lucru', ne-a povestit Florin Juravle, completând că la fel ca în cazul femeilor și bărbații își doresc să corecteze anumite lucruri pe care nu le consideră atrăgătoare. „Buzele de volum atât la bărbați cât și la femei au fost făcute în semn de sănătate, un semn sexual pozitiv, deci toată lumea își dorește să arate bine. Buzele subțiri și crăpate nu au fost estetic acceptate nici la bărbați, nici la femei. Este vorba de imaginea de sine, despre imaginea lor despre cum să arate femeile din viața lor', ne-a mai spus doctorul.

Comentarii