16 Apr. 2018 10:00

George Piștereanu este luat în derâdere de prietenii lui „Îmi spun că sunt oripilați că văd videoclipuri cu mine unul după altul”

Distribuie

În pauza în care axat mai multe pe piesele de teatru, actorul George Piștereanu a filmat videoclipuri pe bandă rulantă, ajungând să fie țința miștourilor în gașca lui de prieteni. George Piștereanu este luat în derâdere de prietenii lui care afirmă că s-au săturat să-l vadă la TV și de câteva ori pe zi.

Chiar dacă admiratorii nu l-au mai putut vedea în niciun lungmetraj, cel care a devenit celebru prin prisma rolurilor din „Eu când vreau să fluier, fluier' și „Loverboy' nu a dispărut din peisaj. Producătorii l-au ofertat pentru a filma pentru diverse videoclipuri, spre disperarea prietenilor lui care mai în glumă, mai în serios, i-au declarat că s-au săturat să-l vadă toată ziua pe posturile muzicale din România. „Sunt foarte mulți prieteni care îmi spun că stau cu soțiile sau cu iubitele în pat, că toată lumea dă pe canalele muzicale, și se uită la videoclipurile care apar unul după altul doar cu mine și sunt oripilați, dar asta este. Și videoclipurile fac parte din munca noastră', a spus amuzat tânărul.

Comentarii