Oana Radu: "Am avut 116 kilograme. Dacă eram mai slabă câştigam Vocea României"

POSTAT: 16 July 2012, Ora 17:46

Oana Radu a fost una dintre concurentele din conscursul "Vocea României" care a impresionat foarte tare prin vocea ei.

  • Oana Radu: "Am avut 116 kilograme. Dacă eram mai slabă câştigam Vocea României"
    Oana Radu
Publicitate

Singurul "dezavantaj" au fost kilogramele, despre care Oana Radu spune acum că i-au adus eliminarea. "Dacă eram mai slabă câştigam Vocea României", este convinsă cântăreaţa, mai ales că a fost comparată cu celebra artistă Adele.

"Cred că doar din cauza fizicului am fost asemănată cu Adele, dar asta nu înseamnă că nu am şi eu voce. De la 7 ani nu m-am oprit din cântat, am fost la toate festivalurile. Oameni mari ai muzicii, poate o să am curaj să spun odată cine, mi-au spus că nu îmi dau note mari, pentru că sunt prea grasă şi nu vor să mă încurajeze", a mărturist Oana în emisiunea "Drept la ţintă".

Cristian Sanda, de la "Vocea României", a luat BAC-ul! Află ce medie a obţinut!

Aceste au impulsionat-o atât de mult pe tânără, încât s-a hotărât să slăbească. "Am avut 116 kilograme, dar acum a ajuns la 111, după două săptămâni de regim. Vreau să slăbesc în jur de 50 de kilograme", a mai spus cântăreaţa, care şi-a făcut şi o trupă de fete cu care speră să aibă succes.

Citeşte şi: Ștefan Stan, dezamăgit: "După ce am câștigat 'Vocea României', am descoperit falsitatea, invidia și răutatea oamenilor"

10 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media