MENIU CAUTĂ

Andreea Tonciu nu suportă monotonia. „Mă duc și mă angajez pe 20 de milioane i-am zis”

Distribuie

Andree Tonciu a afirmat că viața monotonă nu este pentru ea și că își dorește foarte mult să aibă activitate, așa cum făcea înainte de a se așeza la casa ei.

Andreea Tonciu a acordat un interviu pentru Antena Star, în care a a afirmat că nu îi place nici pe departe să aibă o viață monotonă. Bruneta duce dorul vremurilor în care era prezentă peste tot, de la emisiuni de televiziune la diverse evenimente mondene.

„Pentru că mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, știi cum eram înainte, ieșeam tot timpul, mă duceam la filmări, mă duceam la joburi. Acuma, să stai așa închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte.

Că dacă nu, o să înnebunesc. I-am zis soțului: „O să mă ai pe conștiință”. Că sunt nebună, că nu știu ce (n.r. i-a spus soțul).

Am anumite persoane cu care ieșim, adică cupluri, fete măritate cu copii. Și îți dai seama, unele sunt la serviciu, unele sunt cu treabă, na, n-o să poată să iasă când vreau eu. Și nici eu nu o să pot când vor ele. Și nu ne-am intersectat la chestia asta.

Și am zis că înnebunesc, ce fac, tu ai treabă și eu fac prin casă, am făcut curat și acum ce fac. Am zis că înnebunesc, dacă nu fac acum ceva, să muncesc. Mă duc și mă angajez pe 20 de milioane i-am zis. A zis că am înnebunit”, a afirmat Andreea Tonciu într-un interviu pentru Antena Stars.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu.  Cei doi au împreună o fetiță care se numește Rebecca.


Citește și: REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO


 

Citește mai multe despre Declarații și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii