Mergi direct la conținut »
Adelina Pestrițu își pune lucrurile în ordine înainte de nuntă. "Analizele pentru cununia civilă sunt gata"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adelina Pestrițu își pune lucrurile în ordine înainte de nuntă. „Analizele pentru cununia civilă sunt gata”

Adelina Pestrițu este extrem de ocupată în această perioadă cu pregătirile pentru nunta sa.

De Dana Aramă,

În data de 20 iulie, Adelina Pestrițu se căsătorește cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a anunțat că va purta două rochii de mireasă la nunta sa. Și fiica sa, Zenaida Maria, va avea o apariție spectaculoasă. Până la marele eveniment mai este foarte puțin timp, astfel că fosta prezentatoare de televiziune este în febra pregătirilor.

Zilele acestea, vedeta a reușit să facă și analizele necesare pentru cununia civilă, lucru de care s-a declarat foarte mulțumită.

„Analizele pentru cununia civilă sunt gata!!! Avem totul pregătit pentru primul pas din marele eveniment din viața noastră, care se apropie cu pași repezi”, a spus ea.

În mediul online, Adelina Pestrițu a dezvăluit și care este una dintre domnișoarele sale de onoare. Este vorba despre o prietenă foarte bună, a cărei zi de naștere a fost zilele acestea.

„La mulți ani, domnișoara mea de onoare ? #raluk. Îți doresc sa fii cea mai fericită din lume și nimic să nu te schimbe din omul bun, corect și deosebit pe care l-am cunoscut în urmă cu 10 ani”, a scris bruneta pe contul ei de socializare.


Citește și:

Proiectul Ministerului Sănătății pentru marii arși. Condițiile în care pacienții vor fi transferați în străinătate

Close
Închide
  Close