MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 11:21

Adelina Pestrițu și-a scos fetița la plimbare. Fanii i-au atras imediat atenția asupra unui detaliu legat de cărucior

Distribuie

Adelina Pestrițu și-a scos la plimbare fiica nou-născută, Zenaida. Fanii au observat imediat un detaliu legat de căruciorul micuței și au atenționat-o pe brunetă.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară vineri, 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea.  Vedeta și-a intrat foarte bine în rolul de mămică. Zilele acestea, Adelina Pestrițu a ieșit la plimbare cu căruciorul cu micuța Zenaida.

„Am visat de prea multe ori momentul ăsta ?? #babyzeny cu tine prind aripi ??”, s-a mândrit vedeta în mediul online.

Fanii vedetei au fost pe fază și i-au atras imediat atenția Adelinei Pestrițu, spunându-i că nu a așezat bine geanta de la cărucior.

„Ai grijă la geantă, la căruț, că nu trebuie să stea așa. Nu este bine așezată, trebuie prinsă sus”, „La asta mă gândeam și eu, dar cred că toate mămicile fac așa. Eu recunosc că și acum, mai ales când ne grăbim”, „Nu este așezată bune, dacă observi”, i-au transmis Adelinei pestri’u cei care îi urmăresc activitatea pe internet.

Adelina Pestrițu a ținut să le explice: „Mulțumesc! Știu unde trebuie așezată! Vă pup”.

La o altă postare făcută de vedetă pe internet, aceasta a fost criticată, însă a replicat imediat.

„Așa sunt copiii „vedetelor”, crescuți de bone… ele doar se fălesc cu ei prin poze”, i-a scris un internaut.

„Ce prostii vorbiți fără să știți măcar 10% din viața noastră. Credeți că totul este pe Facebook sau Instagram? Nope”, a replicat vedeta.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre carucior, Fani, mamica, plimbare și zenaida pe Libertatea.

Comentarii