Mergi direct la conținut »
Adevărul despre divorțul actualului partener de viață al lui Brigitte Sfăt. A scos la iveală toate lucrurile necunoscute
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărul despre divorțul actualului partener de viață al lui Brigitte Sfăt. A scos la iveală toate lucrurile necunoscute

Adevărul despre divorțul actualului partener de viață al lui Brigitte Sfăt. A scos la iveală toate lucrurile necunoscute

Corneliu Oana, actualul partener de viață al lui Brigitte Sfăt, a decis să facă lumină în ceea ce privește divorțul prin care a trecut înainte de a începe povestea de dragoste cu fosta soție a lui Ilie Năstase.

De Dana Aramă,

 

Corneliu Oană formează acum o familie fericită alături de Brigitte Sfăt. Însă, înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Corneliu Oană a mai fost căsătorit. Despre acel mariaj s-au spus foarte multe lucruri. partenerul de viață al lui Brigitte Sfăt a decis să facă lumină și să spună el exact cum au stat lucrurile în fosta sa relație.

„Nu ştiu de ce presa a scris că mai sunt că­sătorit, pentru că eu am postat şi certificatul de divorţ… Sunt divorţat încă din 2017. Nu am copii.

A fost o căsnicie normală, care s-a finali­zat cu un divorţ pentru simplul motiv că ne-am dezvoltat, în timp, diferit”, a spus Corneliu Oană pentru okmagazine.ro.

„A fost un divorţ de comun acord, încheiat la notar”, a adăugat el.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut un mariaj cu multe probleme și numeroase discuții. De curând, cei doi au pus capăt căsniciei lor și fiecare încearcă să-și vadă mai departe de viață. Ilie Năstase și-a găsit liniștea alături de bruneta Ioana Simion, în timp ce Brigitte Sfăt și-a refăcut viața alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close