Mergi direct la conținut »
Adevăruri dureroase din culisele emisiunii "Uite cine dansează". Colegii i-au reproșat lui Marius Manole că e în emisiune cu Alex Velea, dar ce a răspuns el e fabulos
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevăruri dureroase din culisele emisiunii "Uite cine dansează". Colegii i-au reproșat lui Marius Manole că e în emisiune cu Alex Velea, dar ce a răspuns el e fabulos

Adevăruri dureroase din culisele emisiunii „Uite cine dansează”. Colegii i-au reproșat lui Marius Manole că e în emisiune cu Alex Velea, dar ce a răspuns el e fabulos

Actorul Marius Manole a scos la suprafață detalii neștiute din culisele celor întâmplate la emisiunea "Uite cine dansează", de la Pro TV. Actorul Marius Manole a fost marele câștigător al primei ediții a emisiunii "Uite cine dansează", difuzată anul trecut de postul de televiziune Pro TV.

De Dana Aramă,

Printre concurenții care au participat la show-ul respectiv s-au aflat și Alex Velea și partenera lui de viață, Antonia.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Formula As, Marius Manole a dat din casă și a povestit ce i-a fost dat să-și audă urechilor când colegii săi au aflat că concurează alături de Alex Velea și Antonia.

„A fost unul dintre cele mai grele proiecte pe care le-am făcut în viaţa mea. O zi a mea de muncă începea cu tre­zitul la 5 dimineaţa, apoi ma­tinalul de la Smart FM cu Ma­rius Tucă, după aceea mă du­ceam la Buf­tea, unde re­pe­tam pentru e­mi­siune şase-şapte ore, a­poi veneam la teatru, unde repe­tam pentru spec­ta­cole, iar seara aveam spectacol. După spectacol, pe şest, o chemam pe Olesea, par­te­nera mea de dans, la teatru, şi re­pe­tam cu ea până la 2 noap­tea, dan­su­rile de la con­curs, apoi veneam acasă, un­de dor­meam două ore. A fost un ritm in­fernal. Bine că nu aveam timp să con­şti­en­tizez. Si­gur că dor­meam pe unde apucam, um­blam cu perna în ma­şină. Dar a fost un lucru foar­­te frumos.

Discuții între medici din interiorul spitalului Balș, unde e bărbatul cu coronavirus: ”Consultăm TOȚI PACIENȚII CU ACELAȘI ECHIPAMENT. Dacă unul e pozitiv le dăm tuturor”!
Recomandări

Discuții între medici din interiorul spitalului Balș, unde e bărbatul cu coronavirus: ”Consultăm TOȚI PACIENȚII CU ACELAȘI ECHIPAMENT. Dacă unul e pozitiv le dăm tuturor”!

 

Da, am fost în emisiune cu Alex Ve­lea, cu Antonia, oameni care, dincolo de faptul că pot să îţi placă sau nu ca artişti, s-au dovedit a fi nişte ca­­ma­razi autentici. Au fost co­legi care mi-au repro­şat că am apărut în emi­siu­ne cu Alex Velea, dar vreau să spun că, de exem­plu, Alex Velea creşte doi copii or­fani. Ştie cineva chestia as­ta? Nu. Că faptele bune nu sunt in­te­resante, nu fac rating. „Vai, Ma­rius, dar cum te bagi în mizeria asta? Cum, tu, actor de Na­ţio­nal, să te amesteci cu ăştia?”, mi se spunea, ca du­pă a tre­ia emi­siune, exact oa­menii ca­re mă cer­taseră, mă su­nau să mă felicite.

Şi mai e şi vor­ba aia, „omul sfin­ţeş­te lo­cul”. Ce mi-a dăunat mie că am fost la „Uite cine dan­sează”? Ca să nu mai spun că au ve­nit apoi la spec­­ta­cole oameni care nu căl­ca­seră în viaţa lor într-o sală de teatru. Şi, sur­priza sur­pri­­zelor, Alex Velea şi An­tonia fu­seseră la toate spec­ta­co­lele mele. Ca să vezi! Hai, că nu sun­­tem unii mai cu stea în frunte decât alţii”, a afirmat Marius Manole.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Close
Închide
  Close