Mergi direct la conținut »
Afirmația lui Florin Zamfirescu: "Aș vrea să mor la 90 de ani, împușcat de un soț gelos"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Afirmația lui Florin Zamfirescu: "Aș vrea să mor la 90 de ani, împușcat de un soț gelos"

Afirmația lui Florin Zamfirescu: „Aș vrea să mor la 90 de ani, împușcat de un soț gelos”

Actorul Florin Zamfirescu a făcut câteva declarații înainte de aniversarea sa. Artistul împlinește 70 de ani în data de 12 aprilie.

De Dana Aramă,

„Merită spus! Pentru mine mâine e o zi foarte importantă. Nu am crezut niciodată de-a lungul vieţii, mă gândeam cum o să fiu la 50 de ani, mamă, 50 de ani. Eu sunt născut în 1949. Nu m-am gândit niciodată la vârsta de 70 de ani. Nu mă simt cumva!.. Un om la 70 de ani se poate însura. Iubirea e la orice vârstă, avântul ei e binefăcător…

…Aş vrea să mor la 90 de ani, împuşcat de un soţ gelos. Să vină să-mi spună: „ce ai avut cu nevastă-mea?”… Am ajuns la concluzia că omul are mult orgoliu şi mult ego”, a declarat Florin Zamfirescu la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, potivit spynews.ro.

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. În anul 1967 a intrat pe primul loc la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie Ion Luca Caragiale din București la Facultatea „Arta Actorului”, clasa profesor Constantin Moruzan, absolvind-o 1971 ca șef de promoție. de-a lungul anilor a jucat în numeroase piese de teatru, seriale de televiziune și filme. Este profesor universitar și a fost rector al UNATC.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Tot ce a putut Augustin Lazăr a fost să numească «practici discutabile» ce făceau procurorii înainte de 1989, în cazul disidenților politici!

 

Close
Închide
  Close