MENIU CAUTĂ
06 Aug. 2013 05:22 , de Simona Josan

ALEXANDRA STAN, mai SCUMPĂ de când A LUAT BĂTAIE! Vezi ce tarife COLOSALE percepe noua firmă de impresariat, aceeaşi cu care lucrează Adele sau Alicia Keys!

Distribuie

Scandalul în care a fost implicată Alexandra Stan în luna mai se pare că i-a adus şi un beneficiu uriaş vedetei: a făcut-o să scape de managerul torţionar şi a propulsat-o în adevărata industrie muzicală – cea din America. Vedeta se află în prezent sub contract cu firma de impresariat şi evenimente Celebrity Talent International, din Statele Unite, care a ajutat-o pe artistă să pătrundă în sistemul, altfel impenetrabil, de peste Ocean, la care mulţi râvnesc.
Cum aceeaşi societate ţi-i pun la dispoziţie, desigur pentru bani grei, pe Al Pacino, Alicia Keys Alice Cooper, Adele sau Alec Baldwin, aceştia fiind doar câteva dintre numele mari, Alexandra Stan are şi ea tarife demne de un star în această industrie. Aşa că, dacă înainte 50.000 de euro era cel mai scump preţ al vedetei, acum este pragul minim al costului perceput pe un spectacol în Statele Unite, putând ajunge şi la 75.000 de dolari. Iar cei care vor să o cheme la un show în afara Americii, vor trebui să scoată din buzunar între 150.000 şi 225.000 de dolari.
O altă româncă celebră care se află pe lista celor de la CTi este pictoriţa Alexandra Nechita, supranumită în America şi „micuţa Picasso”.

Citeşte şi:

  • Alexandra Stan, LOVITĂ de cine se aştepta mai puţin: „CE BOLI ARE? Este DOAR O TACTICĂ a AVOCAŢILOR”
  • Alexandra Stan: «Mi-e frică să nu rămân handicapată!»
  • MOMENTUL pe care ÎL AŞTEPTA ALEXANDRA STAN, după BĂTAIA ÎNCASATĂ de la IMPRESAR! Vezi ce mare SCHIMBARE s-a PRODUS în CARIERA CÂNTĂREŢEI

 
 

Comentarii