Mergi direct la conținut »
Alina Pușcaș și-a etalat burtica de gravidă la Viva Party 2019. "Mie nu mi-a mai rămas nicio rochie în care să încap | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Alina Pușcaș și-a etalat burtica de gravidă la Viva Party 2019. „Mie nu mi-a mai rămas nicio rochie în care să încap | FOTO

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a fost prezentă la Viva Part 2019, eveniment organizat de revista Viva. Vedeta și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie lungă și mulată.

De Dana Aramă,

Alina Pușcaș este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta de televiziune și-a etalat burtica de gravidă la Viva Party 2019, acolo unde a fost prezentă miercuri seară.

La eveniment, prezentatoarea TV a purtat o rochie  lungă, de culoare albă cu inserții aurii. Alina Pușcaș a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-a bucurat de întâlnirile cu colegi și prieteni care s-au numărat printre invitații la petrecerea organizată de revista Viva.

„Petrecerea Viva! Înconjurată de frumuseți ?? Ele îmbracate în Lin/.Apparel ??mie nu mi-a mai rămas nici o rochie Lin/. în care să încap, așa că am ales să fiu Wife Sensation în @loulouthebrand ?❤️ #party @vivaromania #fashion #black #white #elegant #night #glamourous #sparks”, a scris vedeta în mediul virtual.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.


Citește și:

ALEGERI EUROPARLAMENTARE | Românii pot contrazice sondajele de opinie. Când au gafat și când au avut dreptate institutele de sondare a opiniei publice

Close
Închide
  Close