Mergi direct la conținut »
Alina Sorescu, pe mâinile doctorului stomatolog. Artista a împărtășit totul cu prietenii virtuali
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina Sorescu, pe mâinile doctorului stomatolog. Artista a împărtășit totul cu prietenii virtuali

Alina Sorescu, pe mâinile doctorului stomatolog. Artista a împărtășit totul cu prietenii virtuali

Alina Sorescu a ajuns pe mâinile medicului stomatolog, pentru a-și rezolva probleme mai vechi. Artista a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj.

Alina Sorescu a fost cea care le-a transmis fanilor că estE bine şi că totul a decurs bine. „Când medicul stomatolog îţi e prieten, parcă nici nu mai doare aşa de rău ??? Mulţumesc”, este mesajul Alinei Sorescu, după ce a ieşit de la medic.

Alina Sorescu își împarte timpul între școala de muzică și creșterea celor două fete, Carolina și Raisa, pe care le are cu Alexandru Ciucu. Recunoaște că nu ar putea face față, în perioadele aglomerate, fără ajutor. Prin urmare, sosirea unui nou bebeluș în familie nu e în plan în această perioadă.

„Îmi doresc foarte mult să mă ocup de fetițele mele, pentru că e perioada în care ele evoluează. Carolina începe să învețe să scrie, deja merge la înot, vine cu mine la cursurile de muzică, pe Raisa vreau să o duc la balet. Îmi propun să mă ocup foarte mult de educația lor, de experiențele lor, chiar dacă acum au mai crescut și sunt independente. Observ că se aplică vorba aceea: copii mici, griji mici, copii mari, griji mari. Așa e!”, a povestit, pentru Libertatea, Alina Sorescu.

Citește și

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!

Close
Închide
  Close