Mergi direct la conținut »
Amintirile Soranei cu tatăl său. "E îngrozitor să înveți să trăiești fără o persoană dragă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Amintirile Soranei cu tatăl său. „E îngrozitor să înveți să trăiești fără o persoană dragă”

Sorana, fostă componentă a trupei ASIA, și-a amintit de tatăl său, cu care a avut o relație extrem de apropiată.

 

Tatăl Soranei s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, însă artista nu a trecut peste suferina provocată de dispariția acestuia.

La emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Sorana și-a amintit de tatăl său și a povestit și o întâmplare pe care a avut-o cu acesta în plină stradă.

„Mă relaxa orice fel de discuție cu tata, nu aveam intenția să îmi dea sfaturi. Îmi doream mult să nu îl dezamăgesc și nu l-am dezmăgit nici acum. A plecat mândru de mine. Este îngrozitor să înveți să înveți să trăiești fără o persoană dragă, de aceea a și fost așa puternică depresia. Eu consider că încă am o relație specială cu tatăl meu, mă simt protejată”, a spus Sorana.

„Tata a fost marea mea sensibilitate. Aveam din copilărie acele lucruri ale noastre, dansam împreună, mergeam la box, vorbeam limba germană și o bârfeam pe mama. Tata m-a dus la box pentru că am fost atacată în bloc de către un nebun. Aveam această relație deosebită. La un moment dat eram în mașină și a început piesa noastră Lambada și a oprit în intersecție și m-a invitat la dans”, și-a amintit cântăreața.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

Close
Închide
  Close