Mergi direct la conținut »
Ana Morodan, criză de nervi după sosirea lui Valentin Butnaru la Asia Express
Entertainment Libertatea > Entertainment

Ana Morodan, criză de nervi după sosirea lui Valentin Butnaru la Asia Express

În ediția de duminică seara, 17 martie, Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului 12-14 de la Antena 1, a avut o apariție surpriză în India, iar Ana Morodan a făcut o criză de nervi după sosirea lui. 

Surpriză de proporții la Asia Express. Valentin Butnaru  a ajuns în fața concurenților Asia Express, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show. Îmbrăcat la patru ace, el a pus vedetele în mare dificultate.

Mai exact, Valentin Butnaru i-a luat la întrebări pe concurenți, într-un quiz în urma căruia concurenții au aflat „cât de bine se cunosc” unii pe alții. De asemenea, Valentin Butnaru le-a pus concurenților o întrebare despre Gina Pistol.

Acesta  i-a însoţit pe CRBL şi Oase în această etapă din Asia Express. Pentru prima dată, prezentatorul de la Observator a mers în remorca unui camion. „E prima mea experienţă de genul acesta”, a spus Valentin Butnaru. CRBL și-a numit noua „echipă” „două muște și un fluture”.

În cele din urmă, CRBL şi Oase l-au „pasat” pe Valentin Butnaru echipei formate din Ana Morodan și Teleșpan, după ce, pe lângă amuletă, au câștigat acest drept.   „Nu mă așteptam la asta”, a spus Valentin Butnaru, dezamăgit de hotărârea lui CRBL și Oase.  „L-am fi păstrat, dar, totuși, următoarea cursă e pentru imunitate”, a explicat CRBL. Ana Morodan și-a ieșit din minți când a aflat că ea și Teleșpan vor fi însoțiți de Valentin Butnaru, însă până la sfârșitul cursei a ajuns la concluzia că acesta a fost „un talisman norocos ”, potrivit Antena 1.

Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
Recomandări
Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
 

La rândul lui, Vali Butnaru i-a scos din minţi pe Ana Morodan şi Teleşpan, după ce concurenții au început să își caute cazare. „Vali a fost extrem de încântat și excitat de această activitate. Noi am fost teribil de dezamăgiți că trebuie din nou să ne căutăm din nou cazare. El era nevorbit de ceva timp”, a spus Ana Morodan la Asia Express.

Citește și

Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

 

 

Close
Închide
  Close