Mergi direct la conținut »
FOTO | Anamaria Prodan a luat atitudine în mariajul finilor ei, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO | Anamaria Prodan a luat atitudine în mariajul finilor ei, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

După ce Andreea Tonciu și soțul ei s-au certat și s-au îmbrâncit la un club de fițe din Mamaia, nașa cuplului, Anamaria Prodan, a intervenit decisiv în mariajul celor doi. 

Deși Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au negat zvonurile apărute în ultima vreme conform cărora ar fi în pragul divorțului, cuplul a fost protagonistul unui scandal. Cei doi s-au certat și s-au îmbrâncit în clubul Loft, din nordul staţiunii Mamaia.

După 3 zile de la incident și mesajul bizar postat de Andreea pe Facebook, a intervenit nimeni alta decât Anamaria Prodan, nașa cuplului.

Daniel Niculescu a postat o fotografie pe rețeaua de socializare în care i-a etichetat doar pe Bebe Barbulescu şi Anamaria Prodan Reghecampf, semn că soția lui nu s-a alăturat reuniunii cu familia.

„Dar Andreea unde este? Sper că nu sunt adevărate zvonurile care circulă!?„ și „Andreea a rămas la mare?!?!” sunt două dintre mesajele la care soțul brunetei nu a răspuns, așa cum a făcut la celelalte de altfel.

La câteva ore după ce Daniel Niculescu a postat poza de album, Anamaria Prodan a distribuit aceeași imagine pe pagina ei de Facebook.

Daniel s-a întâlnit marți cu nașa Prodan pentru a discuta despre problemele din căsnicie. Întrebată dacă finii s-au despărțit, impresara a răspuns: „Nu există așa ceva. Nu s-au despărțit”, a declarat Anamaria, potrivit Click.


VIDEO/“Umbra” Stelei Popescu de la 2 Mai. Cum arată vila de vacanţă a fostei actriţe


 

Close
Închide
  Close